Branding

De la crearea logo-ului perfect la identități de brand complete, departamentul nostru dedicat construiește povești digitale de succes, oricare ar fi industria în care operezi.

Creare logo-uri

logo web ventures

Derivat din strategia de brand și pliat pe buyer personas, logo-ul este cartea de vizită a afacerii tale. Trebuie să reprezinte esența brandului tău, să-l surprindă cât mai bine atât prin paleta de culori aleasă, cât și prin elementele de design asociate.

Analizăm culorile care rezonează cel mai bine cu publicul țintă, construim multiple variante și urmăm cele mai noi trenduri în stabilirea unei identități digitale de brand.

Logo-ul va fi prima interacțiune a utilizatorului cu brandul tău: vei vrea ca acesta să-ți reprezinte cât mai bine valorile, misiunea și serviciile sau produsele pe care le oferi zi de zi.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Brand identity, tone of voice,
copywriting

Chiar și așa, logo-ul este doar o mică parte din strategia de brand pe care ți-o dorești. De la tone of voice-ul care va percuta cel mai bine cu audiența ta și până la modul în care alegi să porți dialoguri cu ea, identitatea de brand este cea care dictează personalitatea și direcția brandului tău.

Acordăm o atenție specială atât promisiunii de brand, cât și poziționării și publicului țintă. Sunt toate esențiale pentru o strategie clară și eficientă, așa cum țintim pentru fiecare proiect.

Lucrăm în strânsă colaborare cu colegii altor departamente pentru ca viziunea să fie unitară: noua ta identitate de brand trebuie replicată în medii precum social media, website-uri sau landing page-uri și campanii de performance marketing.

persoană care folosește telefonul mobil

Identități de brand complete

machetă volkswagen beetle, popcorn și un diez din metal

Chiar dacă putem livra componente individuale ale strategiei de brand, precum logo-ul, identitățile de brand complete sunt specialitatea noastră.

Nu doar atât, însă gândirea unei identități de la A la Z ne permite să gândim lucrurile în ansamblu și să construim o viziune unitară pentru brandul tău.

Suntem gata să te ajutăm cu o nouă perspectivă asupra business-ului tău: fie că dorești un rebranding sau construiești pentru prima oară identitatea ta, avem resursele necesare pentru a o face cunoscută lumii.

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne