Performance Marketing

Automatizăm procesele de business și scădem costurile tale lunare, cu soft-uri inovative și cu o abordare eficientă reflectată în rezultate cuantificabile. Eliminăm astfel etapele care consumă timp și energie pentru ca tu să ai mai mult timp pentru a te concentra pe lucrurile care fac diferența.

Audit și consultanță

două femei în fața unui laptop cu linii de cod pe ecran

Ai porni la drum fără să știi câți kilometri te așteaptă și care este cea mai eficientă rută? Aventura este bună pe micul ecran, nu în business planul afacerii tale.

Am ajutat zeci de clienți, să își optimizeze costurile
de marketing.

Facebook Ads

telefon care încarcă aplicația facebook

Ai intrat pe piață și cauți reputație? Cauți să dai un boost vânzărilor care stagnează? Vrei să-ți vezi aplicația instalată pe fiecare smartphone? Tu știi cel mai bine care sunt planurile tale, iar noi avem uneltele potrivite pentru a-ți susține ambiția.

Prin reclame ce țintesc zonele dinamice ale publicului de Facebook, cu engagement mare și cu rezultate palpabile, îți dimensionăm campania pentru maximum de potențial.

Rămâi în control deplin chiar și pe parcursul schimbărilor operate în cea mai efervescentă rețea socială și ești la curent în permanență cu rezultatele livrate de campania ta, în schimbul bugetului prevăzut.

LinkedIn Ads

În lupta pentru lead-uri în domeniul B2B, ai nevoie de aliați care să știe în ce punct se fixează ținta: profesioniștii. Experții noștri te ajută să convertești contactele din LinkedIn în parteneri de business.

Cu informații actualizate în permanență, despre companii și despre profilul demografic vizate de acestea, avem uneltele potrivite pentru a crea și trimite în mod targetat mesajele potrivite.

Livrăm un pachet de marketing eficace, ce va direcționa audiența relevantă către site-ul companiei tale sau către un landing page special creat.

biciclete albastre cu logo linkedin

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Bing Ads

persoană care folosește telefonul mobil

Într-o lume dominată de canale tradiționale, merită să te focusezi chiar și pe zonele care încă mai au potențial de afirmare.

Cu o concurență mai mică decât Google Ads, dar totodată cu un cost mai mic al click-urilor, Bing Ads este poarta ta către o audiență internațională greu de neglijat.

Specialiștii noștri cunosc bine profilul utilizatorilor Bing și sunt pregătiți să calibreze mesajul companiei tale către publicul ei predilect, indiferent de piața pe care o vizezi.

Waze Ads

Se spune că nu e bine să te abați din drumul tău, dar ce-ar fi ca, până să ajungi la destinație, să descoperi oportunități la care nu te-ai fi gândit?

Exact așa funcționează modul în care Waze Ads le comunică tuturor clienților tăi mai multe decât simpla poziție pe hartă a companiei tale.

Suntem alături de tine, pentru a stabili împreună bugetul, durata și obiectivele campaniei tale desfășurate în cea mai mare aplicație de navigație din lume. La finalul călătoriei, îți punem la dispoziție rezultate relevante, în raport cu scopurile companiei.

imagine ecran telefon cu logo aplicație Waze

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne