O echipă
cu ADN digital

Cu o experiență de 11 ani pe piața din România și 6 ani pe piața din Europa, ne-am specializat în optimizarea selecției canalelor de comunicare online cu scopul de a reduce costul per cerere de ofertă cât de mult posibil.

În zilele noastre, obținerea de rezultate profitabile din campaniile tale de marketing digital se bazează în general pe atragerea traficului corect, targetat și pe capacitatea ta de a-l converti, toate acestea concentrându-se într-o activitate de creare de valoare adăugată, educare și loializare a clientului de-a lungul întregului proces.

Fie că este vorba despre Google Search, Social Media, Display, sau un mix al tuturor acestor canale prin remarketing, ne ocupăm de întregul proces de aliniere a obiectivelor business-ului tău cu strategia digitală optimă dedicată atingerii acestora.

Echipa Web Ventures

Cunoștințe solide, tehnologii de actualitate și know-how certificat de clienți. Acestea sunt doar trei dintre atuurile prin intermediul cărora echipa noastră de experți în marketing online înțelege pe deplin modelul tău de business.

Alexandra Diremia

Alexandra Hulpe

Anda Andrei

Bianca Crăciunescu

Bianca Mihart

Claudia Giogan

Claudiu Deliu

Cornelia Butunoi

Cristian Vintilă

Daniela Giurcă

Diana Butnaru

Dorin Andrei

Dragoș Cristache

George Odae

Gigi Cabăț

Ioana Francisco

Mircea Cojanu

Miruna Durlă

Simona Păun

simona păun

Let's work together

© 2010 - 2022 Web Ventures. Toate drepturile rezervate.