Digital strategy

Strategia digitală de marketing este un cumul de direcții derivate din multiple departamente: performance marketing, social media, web development, creație și nu numai. Construite și unite cum trebuie, vor da o direcție clară brandului tău în lumea digitală.

Mai multe leaduri, mai multe oportunități

tabletă cu tastatură, telefon și monitor

O strategie de marketing digital trebuie să răspundă la cele mai stringente nevoi ale brandului tău: vizibilitate, interacțiuni, vânzări. Dacă vânzările sunt cele care generează cele mai multe bătăi de cap, o strategie clară, segmentată și bine detaliată poate veni de la noi.

Departamentul nostru de performance marketing construiește povești de succes încă din 2010. Google Ads, Facebook Ads, TikTok Ads, Huawei Ads, Waze Ads, LinkedIn Ads sau chiar Bing Ads, vom stabili împreună platformele pe care brandul tău poate aduce cele mai bune rezultate.

Mai mult, accesul facil la key accounts dedicați de la Google, Huawei sau Facebook ne asigură know-how valoros chiar de la sursă, know-how de care poate beneficia chiar afacerea ta.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Social media strategy de la A la Z

Social media înseamnă mai mult decât postări și story-uri; gestionată cum trebuie, este o cale facilă, generoasă și în special creativă de a te conecta cu comunitatea ta și de a vorbi pe limba sa.

Departamentul nostru dedicat reunește specialiști digitali cu ani de experiență în spate, gata să ofere brandului tău o direcție clară: de la tone of voice la abordarea editorială și până la frecvența comunicării, totul face parte dintr-o strategie integrată, ancorată în realitatea și adaptabilitatea rețelelor sociale.

Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok, creativitatea noastră se pliază perfect pe canalele potrivite pentru brandul tău. Suntem la curent cu ultimele tendințe și tooluri, dar și cu oportunitățile care pot face din afacerea ta mai mult decât o pagină sau un cont de brand – pot să îi dea o voce.

ecran telefon cu aplicații ca facebook, instagram, tiktok

Web development și creație

telefon cu linii de cod

Iar pentru că strategia de marketing digital nu se oprește doar la social media sau performance marketing, departamentele noastre de web dev și creație sunt pregătite să implementeze direcțiile strategice sugerate de colegii noștri.

Specialiștii noștri în web development pot construi și edita website-uri, landing page-uri sau aplicații pentru a urma noua rețetă strategică, fie că este vorba despre direcții de content, cromatică sau UX/UI.

Iar pentru că strategia prinde viață cu adevărat în format vizual, colegii noștri din departamentele de creație sau photo/video sunt receptivi în implementarea direcțiilor de branding – de la unghiuri la coloristică, de la subiectele fotografiate la mesajul pe care vrei să-l transmiți în noua ta versiune 2.0.

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne