Content Writing

Descoperă puterea contentului inspirat, dedicat și creativ care te va propulsa cu viteză în fața concurenței. Dă voce brandului tău prin conținutul unic și captivant și hai să cucerim împreună audiența ta din mediul digital! Intră în magia storytelling-ului acum!

De ce ai nevoie de conținut de calitate?

Este o întrebare pe care mulți oameni de business o au în minte. Este destul de simplu: în acest fel rămâi relevant pentru clienții tăi și pentru piață și îți crești șansele de a obține awareness, lead-uri, conversii sau vânzări.

Content is king. Conținutul scris de calitate pe website-ul tău îți permite să fii mereu aproape de clienții tăi și să le influențezi starea, pentru a-i ajuta să facă schimbări informate care sa le îmbunătățească viața. În acest fel, vei reprezenta mereu o opțiune și vei rămâne relevant pentru public.

Motoarele de căutare apreciază articolele evergreen – care conțin informații ce nu vor ieși niciodată din trend. Iar noi știm exact cum să le dezvoltăm. Un articol bun poate schimba ceea ce știe sau crede potențialul tău client. De asemenea, cele mai bune articole pot modifica modul în care se comportă, îndemnându-l să facă o alegere informată.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Procesul de research

Scrierea unui articol de blog sau conceperea conținutului unui landing page nu încep pur și simplu cu așternerea cuvintelor pe ecran, ci cu un research detaliat și aprofundat. Content Writing-ul nu este simplu, ci împletește cercetarea minuțioasă cu procesul creativ, cel din urmă reprezentând practic o a doua natură a creatorului de conținut scris. Pe scurt, avem circa 80% cercetare și proces creativ și 20% scrierea propriu-zisă a materialelor.

De ce e atât de importantă etapa de research? Ne ajută să verificăm informațiile, să studiem conținutul similar care există deja în online, concurența, industria, contextul și să atragem întreaga inspirație de care avem nevoie. În plus, vom avea o imagine mult mai clară cu privire la nevoile și dorințele audienței tale, astfel încât tot ceea ce creăm să fie cât mai relevant și util.

Know your audience

Pentru a avea o conexiune reală cu publicul este important să îl cunoști în detaliu. Aici intervenim noi. Analizăm cu atenție audiența business-ului tău înainte de a începe procesul de Content Writing propriu-zis, pentru a fi siguri că tot ceea ce comunicăm este interesant, autentic, atractiv și semnificativ pentru public.

Prima întrebare care ne vine în minte de obicei este: “Pentru cine scriu?” Ca să îți înțelegem audiența cât mai bine, folosim inclusiv reprezentări de tip Buyer Persona, astfel încât să fim siguri că întreg conținutul creat răspunde nevoilor potențialilor tăi clienți, se aliniază cu vocea ta de brand și aduce valoare. În acest fel, website-ul tău va deveni o resursă utilă, ușor de recunoscut, care atrage clienți în mod constant și le crește gradul de loialitate.

Un conținut perfect adaptat, cu o voce distinctă care se adresează direct potențialilor tăi clienți va pune în primul rând accent pe nevoile și pe interesele acestora, dar și pe modul în care business-ul tău le poate veni în ajutor.

Content Creation

Dacă știi să scrii bine, poți comunica ușor și eficient, prin mesaje puternice, care merg drept la țintă. Crearea efectivă a conținutului scris urmează însă anumite reguli nescrise de care ar trebui să țină cont orice Content Writer.

Prima și cea mai importantă dintre ele? Titlul trebuie să fie unul grozav. Într-o lume în care suntem acaparați de informații, titlul conținutului scris trebuie să atragă din primele secunde, să explice motivul pentru care ar trebui să citești sau să te facă curios.

După titlu, introducerea este esențială în a capta atenția. În plus, noi facem totul pentru a privi conținutul din perspectiva audienței tale, astfel încât să scriem cu adevărat pentru public – un material cât mai ușor de citit, organizat, cu o structură simplă și clară și într-un limbaj atrăgător.

agendă cu pix și pahar de cafea, o plantă

SEO On-Page

Ca să atragi trafic organic pe website-ul tău în mod constant, e important să beneficiezi de servicii SEO de înaltă calitate. Echipa noastra de Content Writing va face un research aprofundat de cuvinte cheie sau expresii pe care le caută în mod normal audiența ta, folosind instrumente de mare precizie.

Apoi, va utiliza tehnici de SEO On-Page de ultimă oră pentru a se asigura că întreg conținutul de pe website-ul tău este perfect optimizat pentru algoritmul motoarelor de căutare, totul cu grija pentru a îmbunătăți cât mai mult experiența utilizatorilor. În acest fel, vei apărea în primele rezultate ale paginilor de căutare, vei putea atrage în mod constant trafic organic și vei dobândi un alt avantaj competitiv în raport cu concurența ta.

Marketing de conținut

Cel mai probabil, printre obiectivele tale de marketing se numără și creșterea traficului către website, amplificarea gradului de awareness sau creșterea numărului de lead-uri, conversii sau vânzări. Un conținut de calitate, adaptat pentru audiența ta, te va ajuta să ajungi ușor mai aproape de îndeplinirea acestor obiective. În ce fel?

Printr-o optimizare profundă a conținutului din website-ul tău, pentru o experiență cât mai bună. Crearea de landing page-uri dedicate pentru anumite servicii, produse sau oferte, mesajele Call-to-Action (CTA) cât mai clare și Conținutul Creat de Utilizatori (UGC) sunt doar câteva instrumente smart care îți vor transforma site-ul într-unul pe care publicul va dori să îl viziteze în mod recurent.

Secretele din spatele conținutului de calitate

Scrie simplu, dar semnificativ. Un conținut cât mai clar și concis, care să angajeze publicul și să îl facă interesat de o anumită problemă reprezintă soluția. Mesajele puternice ajung rapid la audiența ta, iar o perspectivă complet nouă îi va trezi cu siguranță curiozitatea. 

Storytelling. Oamenii se conectează mai ușor la comunicarea ta de marketing atunci când spui o poveste. De aceea, un mesaj bazat pe storytelling îi va face să empatizeze mai ușor și să reacționeze pozitiv. Pe scurt, să fie mai angajați în comunicare.

Stârnește emoții. Ele sunt cele care îi dau brandului tău o față umană, creează o conexiune reală cu publicul și sunt asociate cu cel mai mare nivel de engagement.

Așa că nu pierde timp prețios în care poți să atragi noi clienți! Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de conținutul site-ului tău și bucură-te de servicii de Content Writing de înaltă calitate care te vor ajuta să îți duci business-ul la un alt nivel.

Am contribuit,
la performanța a zeci
de proiecte!

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne