Photo/Video

O fotografie face cât o mie de cuvinte – în special atunci când e făcută de un cunoscător. Ducem lucrurile la nivelul următor prin sesiuni photo/video cu specialiști în arta fotografiei, gata să surprindă esența business-ului tău.

Shooting-uri profesioniste

obiectiv de cameră foto îndreptat spre cel care privește

Produs, serviciu sau proiect special, asset-ul tău merită un „ambalaj” cât mai estetic posibil. Cum contentul fresh, real performează excepțional în comparație cu template-urile și tiparele standard, vei vrea să apelezi la o echipă ce vorbește pe înțelesul audienței tale.

Specialiștii noștri photo/video au toate tool-urile necesare pentru asta – atât la propriu, cât și la figurat. Stabilim livrabilele, atingem toate cerințele și îți furnizăm fotografii sau videoclipuri profi pentru produsul sau serviciul tău.

Posibilitățile sunt, relativ, nelimitate. De la sesiuni foto cu modele dedicate la shooting-uri video sau chiar documentarea unor proiecte de anvergură, colegii noștri aduc un plus de creativitate și noutate cu fiecare cadru pe care îl surprind.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Fotografii de produs

Lansezi un nou produs? O categorie nouă de produse sau vrei pur și simplu o notă fresh care să ajute în procesul de cumpărare? Oricare ar fi motivația ta, faptul că ai realizat importanța unei sesiuni foto pentru produsul tău = un prim pas extrem de inspirat.

Fotografiile de produs sunt specialitatea noastră, așa că ai la dispoziție specialiști în arta fotografiei, gata să aducă rapid rezultate palpabile. De la surprinderea cadrelor potrivite și până la munca de editare de după shooting, colegii noștri acoperă tot procesul.

Mai mult, pot rezulta din acest shooting de produs și numeroase livrabile potrivite pentru social media. Acestea vor asigura o comunicare fresh, interactivă, pliată pe audiența ta.

costum bărbătesc format din cămașă, vestă, sacou și cravată galbenă

Videoclipuri interactive

dispozitiv video cu telefon mobil, îndreptat spre cel care privește

Un trend în continuă creștere în ultimii ani, integrarea videoclipurilor în comunicarea de brand devine un must în strategia de marketing digital. Mult mai eye-candy pentru public, video-urile performează mai bine și atrag mult mai mult engagement din partea lui.

Este o investiție inspirată, întrucât poți folosi și această resursă pe principalele platforme de social media și o poți declina în numeroase direcții: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn și nu numai.

Descoperă munca noastră

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne