Social media

Dincolo de cifre, brandul tău merită o față umană, conectată la rețelele sociale și mereu pe fază când trendurile se schimbă. Descoperă mai jos cum facem totul să se întâmple.

Facebook, Instagram,
LinkedIn & YouTube

ecran telefon cu aplicații ca facebook, instagram, tiktok

Fie că vrei să bați recorduri la share sau să îți iei clienții prin surprindere cu cele mai captivante story-uri sau să generezi virale și să intri în trending, avem un calendar editorial mereu adecvat, pentru ca afacerea (imaginea brandului tau sa devina motiv de conversatie in targetul tau tinta) ta nu doar să intre în conversație, ci să o provoace.

Îți susținem ambiția, cu un tone of voice distinct și cu planuri de content mereu adaptate contextului, ce generează engagement și reacții instantanee.

Stabilim împreună un set realist de KPI, iar apoi depășim așteptările, indiferent de canalele pe care alegi să comunici.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Strategy

După ce facem un tur de veghe al pieței în care vrei să evoluezi, definim cu exactitate cea mai bună versiune a poveștii brandului tău. Cum arată concurența? Ce audiență vizăm? Ce frecvență vrem să avem în comunicare? Sunt doar câteva dintre întrebările cu ajutorul cărora experții noștri vor schița strategia ce te va scoate în față.

Cand incepem un nou capitol pentru brandul tau, experienta ne-a adus un learning foarte important: Oricat de bine cunoastem un brand nou sau actual, research-ul este vital in dezvoltarea strategiei, conform etapelor urmatoare: Cum arată concurența? Ce audiență vizăm? Ce frecvență vrem să avem în comunicare? Sunt doar câteva dintre întrebările cu ajutorul cărora experții noștri vor schița strategia ce te va scoate în față.

tablă albă cu scris marker

Digital campaigns

laptop și telefon, cu aplicația Facebook pe ecran

Când vine vorba de rezultate, poveștile frumoase au final fericit doar dacă focusul rămâne permanent pe rezultate. Echipa noastră dedicată îți oferă vizibilitate organică și vizitatori cu cea mai bună relevanță pentru business-ul tău și te ține la curent în permanență cu evoluția campaniilor tale.

“Digital campaigns” sau boostul pe care brandul tau il poate contura in linie cu obiectivele actuale.

Content creation
& management

Așezat confortabil pe tronul de rege, contentul este elementul magic care te scoate din mulțime și dă o identitate aparte brandului tău. Cu texte care stârnesc curiozitatea, dar care respectă și cerințele SEO, povestea companiei tale se transformă într-un tool de marketing precis și indispensabil.

agendă cu pix și pahar de cafea, o plantă

Community
management

tablă cu o diagramă scrisă cu markerul

Într-un mediu online efervescent, atenția userului este ușor de captat, dar și mai ușor de pierdut. Echipa noastră antrenată special pentru a menține calde subiecte de conversație de pe canalele de social media pe care activezi nu va irosi niciuna dintre reacțiile consumatorilor. Cu un balans optim între interesele tale și curiozitatea userilor, ținem comunicarea în timp real pe traiectoria corectă.

Event management

Când hashtagul preia rolul invitației în plic, planificarea evenimentelor devine incompletă fără un arsenal de tactici în Social Media. Ținem la curent audiența pe care o vizezi direct, pe parcursul tuturor etapelor evenimentului, de la teaser, la case study.

prieteni care ciocnesc pahare

Amplifying KPIs

persoană care folosește concomintent un laptop și un telefon

Pe valurile învolburate ale mării virtuale, coordonatele se schimbă permanent. Alegem împreună cele mai relevante KPI aferente canalelor pe care comunică afacerea ta și le transformăm în cele mai bune motive pentru a ne depăși limitele.

Am contribuit,
la performanța a zeci
de proiecte!

Special projects

Dacă afacerea pe care o coordonezi încă nu a ajuns un brand, răspunsul dilemelor tale poate veni din lipsa de vizibilitate. Ne uităm cu atenție la nevoile fiecărui business și determinăm oportunitatea unei mișcări curajoase, sub forma unui proiect special.

Îți propunem concepte și execuții pe măsura ambițiilor tale și bugetului de care dispui. Interacțiune fără precedent cu consumatorii, rate-record de conversie sau engagement puternic? Tu stabilești obiectivele, iar noi îți livrăm mixul optim de proiecte și de canale care te scot din mulțime și te aduc în lumina reflectoarelor.

ecran telefon cu aplicații social media

With influencers

decorațiune diez cu lumini

Dacă ai deja o poveste ce merită ascultată, îți mai trebuie doar un povestitor iscusit. Unul deja captivat de acțiune și dornic să transmită mai departe fascinația. Alegem împreună cei mai credibili și mai apreciați influenceri, pentru awareness care ține cont de trenduri, dar care nu lasă loc de interpretări.

Video briefs and
scripts

Lumini, cameră, acțiune! Dacă afacerea ar fi un film, în ce stil ai regiza? Din fericire, ai la dispoziție experiența unei echipe care te susține pe parcursul tuturor etapelor. De la script, până la editare, avem grijă ca fiecare study case sau prezentare de brand să arate de Oscar.

mână ce ține o cameră video

Influencer marketing

machetă volkswagen beetle, popcorn și un diez din metal

Cum menții echilibrul dintre faimă și rezultate măsurabile, când piesa ta lipsă din puzzle sunt influencerii? În ce fel le comunici celor aleși de tine scopurile campaniei, pentru rezultate sigure? Cum măsori performanța unei campanii cu influenceri pe Facebook, Instagram sau Youtube? Nu-ți putem dăm Stories inspirate la pachet, dar știm exact care sunt numele pe care le vrei alături de brandul tău.

Community Research

Cum începi o conversație inspirată? Fără o bună cunoaștere a audienței, nu poți construi o comunitate solidă și dedicată. Căutăm alături de tine acea voce care să capteze atenția, dar și argumentele care să convingă un număr cât mai mare de potențiali clienți.

Privim mult mai departe de cifre și tabele, acolo unde așteptările de la firul ierbii ale comunității generează insight-urile potrivite pentru cele mai performante strategii. Mai important, intuim schimbările din comunitate și adaptăm în permanență planurile afacerii tale, pentru relevanță garantată, indiferent de trenduri.

palmele mai multor oameni, vopsite cu roșu pentru a rezulta o inimă

Management

post ituri roz, mov și galben pe sticlă

În relația cu influencerii, ai nevoie de spiritul orientat al unui antrenor cu zeci de victorii la activ. Rezultatele bune ale fiecarei campanii care depinde de figuri cunoscute in online vin numai atunci cand ai oamenii potriviti la butoane. Gestionăm succesul tău pas cu pas și îți livrăm în timp real metricii și statisticile care să ne confirme eforturile.

Consultancy

Cand imaginea pe care vrei să o ai in Social Media este fragmentată ca un puzzle, ai nevoie de specialiștii care să așeze fiecare piesă la locul ei. Consultanții noștri pun în slujba ta o serie de metodologii verificate, pentru vizibilitate optimă și eficiență în comunicarea de brand. Își oferim strategie și consultanță, pentru toate canalele de care depinde succesul afacerii tale.

birou cu laptop și plantă verde

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne