Servicii de Web Development Premiate de Google

Avem o experiență combinată de peste 30 de ani de web development. Suntem pasionați de optimizarea site-urilor pentru a obține maximum de rezultate cu resursele alocate. Site-ul afacerii tale se va încărca rapid și eficient, indiferent de dispozitivul folosit.

Web Development

monitor lung cu linii de cod, tastatură, cană și cărți

Scalarea business-ului tău depinde, în primul rând, de o prezență online redutabilă.

Optimizare impecabilă în funcție de gadget, consultanță în design și User Experience, servicii SEO pentru indexare excelentă, integrare organică a platformelor Google și Social Media, precum și strategii de automatizare a campaniilor de CRM marketing.

Meniul pe care ți-l punem la dispoziție pentru site-ul companiei tale, de la arhitectură până la vizibilitate, este complet.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Landing Page

Creșterea numărului de abonați? Solicitări de ofertă? Înscrieri la concurs?

Tu știi care este misiunea landing page-ului tău. Noi ne ocupăm de conceperea lui cât mai ingenioasă, pentru singurul scop care contează: convertirea vizitatorilor în clienți.

două monitoare, unul cu un peisaj și unul cu linii de cod

Newsletter

persoană care folosește gmail pe telefon

Interacțiunea regulată cu baza ta de clienți este foarte importantă. Cu un conținut mereu relevant și cu un layout atractiv, newsletterul pe care îl concepem în acord cu obiectivele tale va rezona permanent cu brandul pe care îl reprezintă.

eCommerce

De la produse handmade, până la gadgeturi performante, magazinele on-line oferă o varietate demnă de un veritabil bazar. Dedicăm afacerii tale aceeași atenție, în privința serviciilor de mentenență și de suport tehnic, ca și cum ar fi propriul nostru magazin virtual.

persoană care plătește cu cardul online

Lead Generation

laptop și două persoane care arată spre el

Când vine vorba de lead-uri, regula este simplă: onestitatea aduce cifre. Pornim de la profilul general al clientelei business-ului tău, pentru a pune la punct un site prin care userii să navigheze cu ușurință și din care să rețină esențialul. Facilităm în mod eficient contactul dintre tine și viitorii clienți.

Am lansat zeci de proiecte,
toate optimizate pentru
#performanță!

Presentation Site

Mai mult decât o carte de vizită a afacerii tale, site-ul web este un veritabil salon de oaspeți. Cu un design optimizat pentru o experiență de user captivantă, cu o integrare organică a rețelelor sociale și cu indexare exemplară în Google, site-ul tău de prezentare este pe mâini bune.

laptop, plantă, telefon și agendă

Web Apps

tabletă cu tastatură, telefon și monitor

Cauți o soluție web magică pentru a crește profitabilitatea afacerii tale? Aici nu este nevoie de iluzionism, ci de o soluție personalizată, care să pună la treabă toate resursele afacerii tale.

Dublăm eforturile de notorietate ale site-ului de prezentare prin intermediul unei aplicații accesibile de pe orice ecran și optimizate pentru performanță. Noi întreținem o singură platformă, dar aplicația ta poate fi prezentă pe toate device-urile. Astfel ești prezent, nativ, pe toate platformele (Web, iOS, Android) la 1/3 din costuri.

Poți fi prezent pe toate platformele, cu costuri minime!

logouri pwa android iOS

Maintenance

Echipa ta de intervenție rapidă, mereu în alertă. Acționăm cu promptitudine de fiecare dată când afacerea ta întâmpină dificultăți. Indiferent unde te afli când apare problema, suntem alături de tine pentru a rezolva toate problemele tehnice care pot amenința buna desfășurare a business-ului tău. Elimină de pe lista ta grijile legate de funcționarea optimă a site-ului și aplicațiilor tale.

birou cu laptopuri, telefoane, încărcătoare și snacksuri

Automations

laptop cu linii de cod

Știai că lucrurile pot fi făcute mereu mai simple? Cu instrumentele de automatizare a browserului, etapele care consumă timp și energie devin floare la ureche. Introducerea automată a datelor, preluarea de informații, precum și extragerea și transferul datelor între aplicații sunt activități pe care le automatizăm, în deplină compatibilitate cu limbaje precum HTML, Flash, Java sau PDF.

Performance Hosting

Când vine vorba de hosting, opțiunile par nelimitate, nu-i așa? Alege inspirat și caută aceeași dedicare pe care o punem în slujba serviciilor web ale afacerii tale și în privința găzduirii site-urilor sau aplicațiilor web.

Îți punem la dispoziție servere dedicate, conectivitate de înaltă performanță, conturi de e-mail și baze de bate MySQL dedicate, precum și protecție firewall și servicii de back-up.

imagine interfață cu aplicații de hosting

Cu noi cumperi timp și know-how.

Hai să vezi ce putem face pentru afacerea ta!

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Cere ofertă Întreabă-ne