Testimoniale

Frumoasa poveste Web Ventures n-ar putea fi scrisă fără clienți. Ne mândrim cu fiecare dintre cei peste 250 de clienți din România și din afara țării, iată mai jos câteva cuvinte ale unora dintre ei.

Mulțumim Web Ventures pentru susținerea oferită în a fi prezenți și vizibili în mediul online! Pe lângă profesionalism, ce ne-a impresionat în atitudinea echipei de lucru, a fost înțelepciunea de a găsi răspunsuri corecte și pertinente la problemele diverse apărute în viața de zi cu zi a complexului nostru, o viață nu tocmai ușoară, plină de neprevăzut; practic, Web Ventures este ca un frate mai mare pentru noi, cei din echipa Kuib și Piatra Soimului, un frate vesel și înțelegător, uneori cu idei amuzante și șugubețe, care ne-au ajutat să trecem mai ușor atunci când a fost nevoie mai mult…Suntem în top cu multă muncă și perseverență, dar și cu Web Ventures acolo umăr lângă umăr, lucru pentru care vă mulțumim din nou și vă apreciem enorm!
logo kuib restaurant
Valentin Liță
Executive Chef - KUIB Restaurant
Colaborăm cu Web Ventures de peste un an de zile, timp în care am primit suport și consultanță pentru serviciile de Google Ads, Facebook Ads, Creative, cu performanțe foarte bune pentru business-ul nostru, printr-un excelent management al conturilor, dar și prin efort și proactivitate din partea agenției. Sunt foarte atenți la nevoile specifice pieței pe care activează MediaCity și au venit în întâmpinarea provocărilor noastre cu idei creative, astfel încât să avem maximum return. Account managerii cu care colaborăm sunt practic parte din echipa MediaCity, dedicați și prezenți.
logo media city
Alexandra Anghel
Marketing Manager - Media City
Colaborare foarte bună cu Echipa Web Ventures! Din martie 2018 de când lucrăm cu ei am descoperit că există o piață și în România pentru produsele noastre, că ușor ușor și clienții de aici apreciază calitatea și bunul gust. Am ales echipa Web Ventures la recomandarea unor prieteni și nu ne pare rău. Oameni serioși, responsabili, disponibili tot timpul la solicitările noastre și deschiși la noi provocări. Recomandăm cu toată încrederea!
logo cegim
Echipa
Cegim
Web Ventures ne este mai mult decât un furnizor de servicii. Este un partener, în adevaratul sens al cuvântului. Mai ales atunci când detaliile tehnice ne depășesc, ei sunt mereu prezenți cu idei și soluții adaptate cerințelor noastre.
logo lasermaxx
Luminița Mateescu
Managing Partner - LASERMAXX

Let's work together

© 2010 - 2024 Web Ventures. Toate drepturile rezervate.

Cere ofertă Întreabă-ne