imagine principală weekly waves

#ShortUpdate: Weekly Waves e pe Sticlă

cristian.vintila01 februarie 2022

Suntem entuziasmați să împărtășim cu voi un nou proiect intern care deja prinde contur pe una dintre rețelele noastre sociale preferate. Este vorba despre Weekly Waves, acum pe contul de Instagram Web Ventures!

În fiecare joi, Ada le dă întâlnire venturierilor pentru a le prezenta pe scurt cele mai atractive subiecte și trenduri ale săptămânii. De la influencer marketing la augmented reality sau chiar comportamentul consumatorului, acoperim totul într-o manieră distractivă, așa cum ne e stilul.

„Noi, la Web Ventures, suntem mereu în căutarea celor mai noi trenduri și a celor mai hot topics de pe valurile internetului. Și dacă tot le vedem și le analizăm noi, ni s-a părut o idee bună să le spunem și celor care ne urmăresc de ele. Asta într-o formă cât mai user-friendly – așa s-a născut Weekly Waves – proiectul intern pe care l-am scos în lume de curând.
 
Facem conținut educațional, dar în același timp ne și exprimăm creativ și ne distrăm. Iar rezultatul va apărea săptămânal pe contul nostru de IG, unde vă invităm să ne urmăriți.” (Bianca Crăciunescu)
 
Poți urmări Weekly Waves pe contul nostru de Insta (ideal dacă ești pe 📱mobil) sau aici pe blog, dacă ești pe 🖥️ desktop.

Abonează-te la newsletter-ul nostru, primești garantat goodies din lumea marketing-ului digital.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.