Cum crești alături de o agenție de marketing digital

daria.finica14 martie 2023

Hello, hello! Suntem Web Ventures, o agenție de marketing digital care a prins viață în 2010 și a realizat de atunci numeroase proiecte ambițioase. Avem o experiență de 12 ani în România și de 7 ani pe piața europeană și am reușit să ne extindem astfel încât să devenim o agenție full service.

Ce facem, mai exact, și cum te putem ajuta să îți crești afacerea și să fii mai prezent în online? Suntem aici pentru a oferi răspunsuri la toate întrebările tale!

Aducem valoare pentru business-ul tău

Misiunea noastră pe termen lung este aceea de a crea valoare pentru brandul și pentru compania ta. Mai exact, gândim în perspectivă și te ajutăm să îți dezvolți o reputație bună în online, care să dureze mult mai mult decât o campanie cu rezultate pe moment. Cum facem acest lucru? Ei bine, obținem acest rezultat folosind un mix de servicii de marketing – Performance Marketing, Web Development, Social Media, Creative Services, Branding, Digital Strategy și Servicii Photo/Video – care ne ajută să îți creștem afacerea și prezența în online. Suntem mereu dedicați și mereu la curent cu noile tehnologii pentru ca tu să obții cele mai bune rezultate, la un preț competitiv.

Dezvoltăm campanii online targetate

Instrumentele folosite în marketingul digital sunt extrem de diverse. Noi creăm strategii și jonglăm cu aceste instrumente, astfel încât rezultatul să fie cel mai bun pentru compania ta. În acest fel, reușim să dezvoltăm o comunicare coerentă și eficientă în mediul online, care face ca tu să atragi cât mai mulți potențiali clienți. În funcție de industrie sau de serviciile și produsele pe care le oferi, vom targeta audiențele cele mai potrivite și le vom rafina, totul pentru a obține cele mai bune rezultate. De ce facem acest lucru? Pentru că advertisingul online este extrem de precis, iar publicul interesat de business-ul tău preferă anumite canale și anumite tipuri de mesaje.

Brand awareness și trafic pe site

O imagine pozitivă a brandului tău și o prezență activă în online reprezintă obiective pe care ar trebui să le ai mereu în minte, iar noi ne asigurăm că acest lucru se întâmplă. Avem grijă de brandul tău, atât din punct de vedere vizual, cât și ca ton al vocii, venim mereu cu materiale de marketing fun și informative și folosim cele mai noi tehnologii pentru ca site-ul companiei să fie ușor de găsit în motoarele de căutare.

Lead generation

Ne asigurăm că vei obține lead-uri de calitate și îți optimizăm toate canalele de comunicare, astfel încât să transformi interacțiunile cu potențialii clienți în vânzări efective. Cu ajutorul nostru, îți vei menține clienții fericiți, informați și vei comunica frecvent cu ei, astfel încât să te cunoască și să vorbească despre tine cât mai mulți oameni.

Ce servicii folosim?

  • Performance Marketing: Acest serviciu a devenit crucial pentru a crește în mediul online. Nu doar că te ajută să obții mai multe leaduri, ci crește și calitatea acestora, automatizând procesele tale de business și scăzând, în același timp, costurile tale lunare. Înainte de a porni la drum, îți facem un audit pentru a vedea care sunt avantajele tale competitive și ce elemente te pot încetini. În plus, îți oferim sfaturi aplicate de design, funcționalitate, conținut și clasificare în motoarele de căutare, pentru ca tu să obții rezultatele așteptate. Îți poți optimiza semnificativ costurile de marketing, folosind Google Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads și chiar Bing Ads sau Waze Ads.
  • Web Development: Suntem pasionați de Web Development de calitate și nu ne lăsăm până nu obținem maximum de rezultate cu resursele alocate. O afacere cu o prezență solidă în online înseamnă și un website estetic, ușor de parcurs, care se va încărca rapid și eficient pe orice dispozitiv. Îți oferim consultanță în design și User Experience, optimizare impecabilă în funcție de gadget, servicii SEO pentru indexare de top pe motoarele de căutare, integrare organică a platformelor Google și Social Media, dar și strategii care permit automatizarea campaniilor de CRM marketing. Mai mult, te putem ajuta cu landing page-uri targetate, newslettere atractive și produse de eCommerce, totul pentru ca tu să obții cât mai multe lead-uri de calitate.  
  • Social Media: Facebook, Instagram, Linkedin și YouTube sunt doar câteva instrumente prin care poți să îți ții clienții aproape și să le faci cunoscute dorințele sau noutățile tale. Ca să ajungi pe buzele tuturor în Social Media, în sens pozitiv, te putem ajuta cu un tone of voice distinct și cu conținut captivant, chiar cu potențial viral. Definim cu exactitate cum ar trebui să arate brandul tău în Social Media, ne uităm și la concurență și ne concentrăm pe rezultate, pentru ca tu să ai vizibilitate organică și vizitatori relevanți. Bineînțeles, vom comunica în timp real cu comunitatea ta și putem implica și influenceri pentru a te ajuta să îți faci cunoscut brandul. 
  • Creative Services: Vizualurile creative și istețe, care pun în prim-plan identitatea de brand, te pot ajuta să ieși din mulțime, în această mare de informație digitală și să devii relevant pentru potențialii tăi clienți. Te ajutăm cu orice tip de vizual pentru Social Media, pentru campanii de Performance Marketing și chiar pentru proiecte speciale. Chiar dacă avem ADN digital, acest lucru nu înseamnă că vom evita proiecte care trec granița în lumea offline. 
  • Photo/Video: O fotografie face cât o mie de cuvinte, iar un “ambalaj” video sau foto cât mai estetic pentru produsul sau serviciul tău te poate ajuta să comunici mai bine în online. În plus, vorbim pe înțelesul audienței tale și din punct de vedere vizual, astfel încât tu să te bucuri de mai multă creativitate și de shooting-uri ieșite din tipare. Iar, dacă îți dorești fotografii de produs cu rezultate palpabile sau video-uri interactive, suntem aici pentru a te ajuta.
  • Branding: Brandul tău te face să ieși în evidență într-o lume suprasaturată de informație digitală. De la creare de logo-uri, până la brand identity, tone of voice și copywriting și chiar crearea unei identități complete de brand, suntem alături de tine pentru a creiona cea mai potrivită imagine pentru business-ul tău.
  • Digital Strategy: Odată construit brandul, este nevoie și ca acesta să aibă o direcție clară în lumea digitală, iar acest lucru se poate face printr-o strategie online de succes. O strategie de marketing digital eficientă are în vedere creșterea vizibilității, a interacțiunii cu clienții, dar și a vânzărilor. Ea se construiește pe baza unui cumul de direcții ce țin de Performance Marketing, Social Media, Web Development și nu numai. 

Sperăm că aceste informații îți vor fi de ajutor! Iar, dacă mai ai întrebări, poți lua legătura cu noi pe WebVentures.ro.