imagine cu numărul 2022 dispus orizontal

Web Ventures | Trendurile în Marketing Digital în 2022

anda.dobre18 ianuarie 2022

Luna ianuarie marchează nu doar planuri și obiective mărețe, ci și incertitudini la fiecare pas. Actualizările, lansările și editările platformelor principale de social media sau performance marketing au loc chiar și săptămânal, totul este extrem de volatil.

Tocmai de aceea, Web Ventures își asumă rolul de agregator al celor mai importante noutăți în marketing, noutăți care au ajuns la tine în inbox chiar acum. De la trenduri în consumul de social media la buyer personas, de la statistici la performanța campaniilor de PPC și chiar best practices în web development, toate sunt acum la un click distanță.

Așadar, ți-am pregătit la început de an informații prețioase despre modalități de a ține comunitatea implicată, noutăți în augmented reality, metrici în voice commerce, trenduri în Google Ads, costuri actualizate în social media și muuuulte altele!

Iar acum că formalitățile s-au încheiat, suntem siguri că ți-am stârnit interesul și dorești să afli mai multe. Descoperă cele mai importante trenduri în marketingul digital din 2022, adunate de specialiștii noștri!

 

Vezi aici principalele trenduri ale acestui an >>