imagine principală weekly waves episodul 3

Weekly Waves | Episodul 3

cristian.vintila17 februarie 2022

Cel de-al treilea episod Weekly Waves este live. Urmărește-l și pune-te la curent cu ultimele noutăți din lumea marketingului digital.

imagine motto we are better together

Transcript

Hello, venturierilor! Sunt Ada și astăzi o să descoperim împreună our weekly surfers! Nu s-a creat niciun val worth mentioning săptămâna trecută, așa că am ales să vorbim despre up and coming influencers, A.K.A. surfers, dar înainte de a începe haideți să ne lămurim puțin cu influencer marketing.

Cu toții știm ce înseamnă să fii influencer, nu-i așa? Totul stă în cifre: fie că vorbim de cât mai mulți followeri, cât mai multe like-uri, cât mai multe comentarii și lista poate continua. Domeniul influencer marketingului a fost și este într-o continuă schimbare – dacă la început ne interesau influenceri cu cifre cât mai mari pentru că astfel asiguram o anumită conversie, acum căutăm influenceri autentici, veridici, cu comunități reale, care se pliază pe valorile brandului.

Fiecare brand își poate adapta strategia de comunicare în funcție de obiective și buget, astfel încât no matter what your budget is, să ai acel awareness pe care îl dorești.

Acum că am înțeles puțin despre ce înseamnă influencer marketing nowadays, haideți să vorbim despre cei doi care ne-au atras atenția.

Ne place foarte mult de Augustin pentru că are good insight despre diferitele categorii sociale de femei și reușește să surprindă real momente din viața de zi cu zi în sketch-urile sale.

Ne place foarte mult de Vlada pentru că e on trend, colorful, in your face și are personalitate. Cel mai important este că și-a adaptat comunicarea generației Z.

Ei bine, aceștia sunt surferii acestei săptămâni. Ne revedem săptămâna viitoare la Weekly Waves!

Abonează-te la newsletter-ul nostru, primești garantat goodies din lumea marketing-ului digital.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.