imagine principală weekly waves episodul 5

Weekly Waves | Episodul 5

cristian.vintila03 martie 2022

Cel de-al cincilea episod Weekly Waves este live. Urmărește-l și pune-te la curent cu ultimele noutăți din lumea marketingului digital.

imagine motto we are better together

Transcript

Hello, venturierilor! Sunt Ada iar astăzi o să explorăm împreună our weekly surfboard! Aici vom discuta despre cele mai hot feature-uri ale rețelelor de socializare care ne-au atras atenția săptămâna asta.

Collaborative posts available pe Instagram pentru poze, videoclipuri și reel-uri. Poți crea conținut cu un alt utilizator iar postarea va apărea pe ambele profiluri. Ambele nume vor apărea în header, postarea va fi share-uită cu ambele comunități, astfel încât like-urile, comentariile, vizualizările vor fi share-uite între conturi.

Okay, și cum ne ajută acest collaborative post? Ne ajută prin faptul că două comunități își susțin creșterea reciprocă, astfel încât awareness-ul produsului promovat va crește, cât și încrederea utilizatorului prin transferul de imagine.

Instagram subscription program este unul dintre cele mai noi feature-uri pentru creatorii de conținut de pe platformă. Aceștia pot crea conținut special pentru subscriberii lor, momentan limitat doar la like-uri și la story-uri, și pot stabili singuri fee-ul lor per month. Iar tu, ca subscriber, vei primi un badge mov, astfel încât creatorul te va putea recunoaște și va putea interacționa cu tine mult mai ușor.

Este foarte plăcut să vezi cum o platformă atât de mare precum Instagram susține eforturile creative, lăsând oamenii să monetizeze cu ajutorul platformei.

Private story likes este unul dintre cele mai noi feature-uri ale Instagramului. Chiar pe 14 februarie, CEO-ul Instagramului a anunțat că putem să interacționăm cu story-ul cuiva fără a mai ajunge în DM – așa că dacă nu ai ultima versiune a Instagramului, te sfătuiesc chiar acum să mergi să o faci și să te bucuri de acest nou feature.

TikTok playlist este un feature care le permite utilizatorilor să-și organizeze conținutul video în playlisturi. Acest feature este helpful deoarece poți să-ți organizezi conținutul video în anumite serii sau pe anumite tematici. Practic, vei avea content pillars shown on your profile și asta este de ajutor pentru brandurile care au mult mai multe teme de comunicat.

Mai avem câteva feature-uri hot de discutat, însă o să le păstrăm pentru următorul episod din Weekly Waves!

Abonează-te la newsletter-ul nostru, primești garantat goodies din lumea marketing-ului digital.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.