Case Study #1

Am adunat aici cele mai semnificative informații despre un studiu de caz drag nouă, ce are în centru unul dintre cele mai cunoscute branduri de dermo-cosmetice românești.

Case Study #1: Platformă digitală pentru un brand românesc de dermo-cosmetice

2020 a marcat aniversarea de 15 ani de la înființarea brandului românesc de dermo-cosmetice. A marcat, de asemenea, și lansarea noii sale platforme digitale.

Provocarea: dezvoltarea unei platforme digitale de e-commerce, adaptată la contextul social și economic ce a schimbat experiența utilizatorului în 2020.

Soluția: o platformă web 3-in-1, ce oferă clienților aceeași experiență in-store și aceeași expertiză, toate în limbajul digital impus de primul an al pandemiei.

Site-ul e-commerce este bazat pe WordPress și WooCommerce, proiecte open-source cu multe beneficii și funcționalități. Cele din urmă au fost implementate cu un minim de pluginuri.

Focusul a fost dezvoltarea prin custom code, ce minimizează nevoia de mentenanță și crește dramatic nivelul securității.

Interfața utilizatorului este concentrată pe accesibilitate și interacțiune fără piedici. Mai mult, optimizăm timpii de încărcare și performanța codului pentru a ne asigura că utilizatorul așteaptă cel mult 3 secunde pentru a accesa o categorie sau o pagină de produs.

Algoritmul de „matchmaking” pentru produse și linii de produse este susținut de o bază de date complexă cu cuvinte cheie și atribute – confirmate de specialiști medicali – ce permite site-ului să recomande cele mai bune produse pentru nevoile specifice ale utilizatorilor.

femeie fericita ce aplica pe fata crema hidratanta

Integrare de tehnologie
state of the art

obiecte folosite in ritualuri de infrumusetare

Rezultate record

obiecte folosite in ritualuri de infrumusetare
crema de protectie solara aplicata in forma de soare pe spatele unei femei

Going international

picioare de femeie alaturi de o stea de mare, petale si creme

Cifra magică

Platforma este definită de 3 aspecte cheie:

picioare de femeie alaturi de o stea de mare, petale si creme
Cere ofertă Întreabă-ne